Magamról

1979-ben születtem, jelenleg Vácon élek a családommal. A művészetek mindig közel álltak hozzám, még ha az élet néha másfelé sodort is. Sokáig tanultam zenét, egy keveset szabadkézi rajzot, érdeklődésem és hobbim pedig a kézműves szakmák felé húzott leginkább.

Tanulmányaimat mégis más irányban, közgazdasági vonalon folytattam; 2001-ben szereztem diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, pénzügy–pénzintézet szakon. A pénzügyi szakmában dolgoztam évekig, előbb faktoringgal, majd alapítványi pénzügyekkel foglalkoztam. Közben két gyermekem született, és újra előtérbe került életemben az alkotás öröme.

2010-ben jelentkeztem a Számalk Szakközépiskola „Alkalmazott grafikus” OKJ képzésére, hogy visszatérve a gyökerekhez megtanulhassam azt a szakmát, ami újra a kreatív munka felé tereli az életem.

Azóta a munkám a hobbim, a grafika szerteágazó területéről a nyomtatásra készülő anyagok, a kézi rajz, illetve az arra épülő grafikák és a kiadványszerkesztés vonz leginkább. Szívesen készítek gazdasági témájú kiadványokat is, némi nosztalgiával eredeti szakmám felé. Magyar és angol nyelvű anyagokat egyaránt szerkesztek, tördelek.

A munkámról szól az alábbi prezi bemutatkozás:

http://prezi.com/ygkigestziv2/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share